FUNKCINIAI DIRŽAI TRX BURN - SUSPENSION TRAINER Padidinti

FUNKCINIAI DIRŽAI TRX BURN - SUSPENSION TRAINER

TRX TRX

TRXBURN

Naujiena

TRX®BURN Sistema yra geriausiai pasaulyje parduodama pakabos sistema, sukurta profesionalams, bet pritaikyta visiems, puikiai tinka visoms kūno treniruotėms.

More details

179,95 €

TRX®BURN Sistema yra geriausiai pasaulyje parduodama pakabos sistema, sukurta profesionalams, bet pritaikyta visiems, puikiai tinka visoms kūno treniruotėms. Treniruokitės bet kokiu intensyvumo lygiu, naudodami paprastas kūno svoriu ir judesiais paremtas treniruotes ant reguliuojamų kojų lopšių, kad išnaudotumėte visas savo galimybes.

Lengva nustatyti, lengva naudoti, lengva valyti ir net lengva lengvai supakuoti, kad galėtumėte pasiimti su savimi bet kur ir bet kada. Jei norite deginti riebalus, stiprinti raumenis, ugdyti tvirtą pagrindą ir didinti judrumą, TRX BURN sistema yra kitas įrankis, kurį galite įsidėti į savo treniruočių krepšį, nesvarbu, ar dar tik pradedate sveikatingumo kelionę, ar bandote pakelti treniruotes į aukštesnį lygį.

Privalumai kūnui: Riebalų deginimas, liesų raumenų stiprinimas, širdies ritmo stiprinimas, lankstumo gerinimas. Treniruojamos raumenų grupės: Viršutinė kūno dalis, apatinė kūno dalis, visas kūnas.

Specifikacija
  • TRX® BURN System
  • 6 treniruočių programų atsisiuntimai
  • Treniruotės 7 kalbomis (anglų, vokiečių, prancūzų, italų, ispanų, ispanų, japonų, mandarinų)
  • TRX® Suspension Anchor™
  • TRX® Door Anchor™
  • Nešiojimo krepšys