Bėgimo kuprinė CamelBak Ultra Pro Vest 6 mėlyna (M) Padidinti

Bėgimo kuprinė CamelBak Ultra Pro Vest 6 mėlyna (M)

CAMELBAK CAMELBAK

25106

Naujiena

Dabar su papildomomis funkcijomis, lengvesnė nei bet kada anksčiau Ultra™ Pro Vest yra dar geresnė ilgų nuotolių treniruotėms ir lenktynėms.

More details

Teiraukitės dėl pristatymo

80,49 €

Dabar su papildomomis funkcijomis, lengvesnė nei bet kada anksčiau Ultra™ Pro Vest yra dar geresnė ilgų nuotolių treniruotėms ir lenktynėms.

Įvairių dydžių ir dviejų „Quick Stow™“ kolbų „Ultra Pro“ ir toliau teikia pirmenybę komfortui. Pagaminta iš naujojo 3D mikro tinklelio - atnaujintas „Ultra Pro“ siūlo didesnį komfortą ir ventiliaciją, papildomą priekinį ir galinį atšvaitą, supaprastintą dvigubo krūtinkaulio dirželio reguliavimą.

Kuprinėje yra dar didesnė priekinės bagažinės saugykla, kad būtų lengviau pasiekti kuprinės vidų, saugi kišenė su užtrauktuku jūsų telefonui. Atnaujintos ištemptos perpildymo kišenės, kad būtų lengviau pasiekti papildomus sluoksnius ar būtiniausius daiktus, joje gali tilpti 1,5 l rezervuaras ilgesniam savarankiškam bėgimui.

Kuprinė vieno dydžio, patogaus dizaino, šoninis suspaudimas yra reguliuojamas, kad būtų užtikrintas stabilus prigludimas prie bet kokio reljefo. Moteriška sportinė liemenė neabejotinai taps viena iš universaliausių ir patikimiausių jūsų treniruočių partnerių. Specialus pritaikymas moterims sukurtas taip, kad tiktų prie moters kūno. 3D mikro tinklelis, daugiakryptis oro srautas ir amortizacija, užtikrina maksimalų komfortą ir pralaidumą orui.

Saugi telefono kišenė yra patogioje vietoje su užtrauktuku, siekiant, kad būtų užtikrinta greita prieiga. Dvigubi reguliuojami krūtinkaulio dirželiai siūlo įvairius reguliavimus, kad būtų galima pritaikyti ir padidinti stabilumą. Vamzdžių gaudyklė saugo gėrimo vamzdelį, užtikrina saugų ir lengva jo pasiekiamumą. Tvarkykite bėgimui reikalingus daiktus su lengvai pasiekiamomis, specialiai pritaikytomis kišenėmis. Ant kuprinės yra atšvaitai, skirti bėgiojimui anksti ryte arba vėlai vakare. Itin lengvos medžiagos - neprilygstamas pralaidumas orui, komfortas ir ilgaamžiškumas.

Specifikacija
  • Be BPA/BPS/BPF 
  • Matmenys: 40 x 29,5 x 21 cm / 15,7 x 11,6 x 8,3 colio
  • Pakuotės svoris: 160 g.
  • Drėkinimo tipas: „Quick Stow™“ kolba (x2)
  • Krūtinės dydis: S 71-86 cm; M 81-101 cm; L 96-116 cm
  • Pavaros talpa: 6 l.
  • Drėkinimo pajėgumas 1 l.
  • Išorinių kišenių: 13
  • Priedai: 2 „Quick Stow“ kolbos
  • Pavarų diapazonas: minimalus

SpalvaMėlyna
Prekės tipasBėgimo kuprinė
DydisM
Gertuvės talpa1 l