Nuolaida! Treniruočių kilimėlis THORN+FIT Performance Studio Mat Padidinti

Treniruočių kilimėlis THORN+FIT Performance Studio Mat

Thorn+Fit Thorn+Fit

TF475

Naujiena

Thorn+Fit Performance Studio mat kilimėlis, pagamintas iš PVC su laminuotomis putomis. Dėl to jis yra patvarus, minkštas ir prisitaikantis prie kūno formų. 6 mm storio kilimėlis puikiai sugeria smūgius.

More details

23,03 €

32,90 €

-30%

Norint treniruotis namuose ar fitneso klube, reikia kilimėlio. Ir ne bet kokio – kokybiškas kilimėlis turi būti atsparus deformacijai, neslidus ir lengvai valomas. Būtent toks yra Thorn+Fit Performance Studio mat kilimėlis, pagamintas iš PVC su laminuotomis putomis. Dėl to jis yra patvarus, minkštas ir prisitaikantis prie kūno formų. 6 mm storio kilimėlis puikiai sugeria smūgius.

Siekiant sumažinti susižalojimo riziką - kilimėlio apačia yra dengta neslidžia danga. Nepriklausomai nuo to, kaip intensyviai treniruojatės ir ant kokio paviršiaus – mankštos metu kilimėlis tikrai neslys!

„Performance Studio Mat“ sukurtas taip, kad užtikrintų komfortą treniruočių metu ir po jų. Baigus mankštą prekę lengvai išvalysite – kilimėlis be nereikalingų klosčių, ertmių, kuriose galėtų kauptis nešvarumai. Pakanka nuvalyti skudurėliu ir pakabinti ant pakabos. Šį kilimėlį galite pakabinti ant praktiškų plastikinių kilpelių, kurios neleidžia audiniui išsitempti. Prieš mankštą nuimkite plastikinius užvalkalus ir treniruositės ant idealiai lygaus, patogaus ir minkšto paviršiaus.

Specifikacija
  • Integruotas PVC su laminuotomis putomis
  • Minkštos, prisitaikančios putos (puikiai sugeriančios smūgius)
  • Neslystanti danga kilimėlio apačioje
  • Kilimėlis yra lengvai valomas
  • Sukurtas naudoti namuose ir sporto salėje
  • Matmenys: 1200x600x80mm
SpalvaJuoda
Kilimėlio tipasTreniruočių kilimėlis
Storis6 mm
Ilgis180 cm
Plotis50 cm
MedžiagaPVC
KategorijaKilimėliai