BALANSINĖ PAGALVĖ AIREX BALANCE PAD SOLID Padidinti

BALANSINĖ PAGALVĖ AIREX BALANCE PAD SOLID

AIREX AIREX

SOLID

Naujiena

Naujausia Airex pusiausvyros platforma su patobulinta paviršiaus tekstūra. Pirmo pasirinkimo gaminys funkcinių pratimų entuziastams ir kineziterapeutams.

More details

69,00 €

Naujausia Airex pusiausvyros platforma su patobulinta paviršiaus tekstūra. Pirmo pasirinkimo gaminys funkcinių pratimų entuziastams ir kineziterapeutams.

Balance Pad Solid yra ypač tvirtas ir ilgaamžis, pasižymi didesniu tankiu, nauja paviršiaus tekstūra ir optimalia amortizacija. Didesnis tankis žymiai padidina platformos standumo laipsnį, todėl naudotojai daug greičiau prisitaiko prie nestabilumo. Naudojant platformą paįvairinamos funkcinės treniruotės, efektyviai lavinama pusiausvyra, propriorecepcija ir koordinacija. Viršutinis ir apatinis paviršiai yra atsparūs slydimui ir turi naują tekstūrą, kuri maloniai stimuliuoja pėdų receptorius treniruočių metu. Taip pat pasižymi ilgaamžiškumu, pvz. funkcinėse treniruotėse, kuriose dėvimi batai. Tinkama naudoti grupinių treniruočių metu arba mankšinantis individualiai. 

Balance Pad Solid sveria vieną kilogramą ir yra sunkesnis už Balance Pad Elite. Dėl didesnio tankio ir naujos paviršiaus tekstūros, Balance-pad Solid yra standesnis, lyginant su kitomis AIREX pusiausvyros platformomis. AIREX Balance Pad platformos yra vienos veiksmingiausių priemonių, lavinančių pusiausvyrą, koordinaciją, jėgą ir ištvermę.

Balance Pad Solid panaudojimo sritys

REABILITACIJA. Po operacijos pacientai pereina tris skirtingas regeneracijos fazes. Ūmi fazė (I) 1-7 dienos, besitęsianti fazė (II) 8-14 dienos, prevencinė fazė (III) – grįžus į namus, atliekant pratimus savarankiškai. Esami Balance Pad idealiai tinka atlikti pratimus II ir III fazės metu, kai pacientas jau gana stabiliai atsistoja ant kojų, tačiau ūmios (I) fazės metu yra šiek tiek per minkšti. Balance Pad Solid turi optimalų standumą, kuris pacientui padeda suvokti jutimus ir  leidžia pradėti sėkmingą reabilitaciją iškart po operacijos. Dėl šios priežasties Balance Pad Solid yra būtinas kiekvienam kineziterapeutui arba klinikai, nes jis papildo, o ne pakeičia esamą Palance Pad gaminių asortimentą!

FITNESAS. Balance Pad Solid yra didesnio tankumo, pasižymi patvarumu ir ilgaamžiškumu. Sporto klubai, renkantis asortimentą, nori aukštos kokybės produktų, kurie ilgai tarnautų ir būtų tinkami įvairioms amžiaus grupėms. AIREX rekomenduoja atlikti pratimus be batų, nes tai padidina treniruočių efektyvumą. Vis dėlto, jeigu treniruočių metu bus naudojami batai, platforma išliks patvari ir efektyviai atlaikys apkrovą. Naudojant minkštesnes AIREX platformas funkcinėms treniruotėms, kai kurie žmonės jaučiasi per daug stimuliuojami, nes vienu metu yra suaktyvinama daug raumenų grupių, todėl Balance Pad Solid suteikia tvirtumo ir užtikrintumo jausmą. Kita vertus, CrossFit treniruotėse platforma puikiai atlaiko šuolius, pratimus su jėgos virvėmis ir kt.

SENJORAI. Pusiausvyros treniravimas – tai svarbiausias aspektas kritimų prevencijai. Balance Pad Solid suteikia tvirtesnę atramą, saugumo jausmą bei teigiamą treniruočių poveikį. 

Specifikacija
  • Spalva: mėlyna
  • Dydis: 46 x 41 x 5 cm
  • Svoris: 1 kg
  • Sudėtyje nėra latekso
  • Sanitized® technologija (nekaupia bakterijų, virusų, grybelių, pelėsio)
  • Šveicariška kokybė
SpalvaMėlyna
Ilgis46 cm
Plotis41 cm
MedžiagaTPE
Aukštis5 cm